játékosan, könnyedén

Megjelentünk! Hogyan is zajlik egy jó sajtótájékoztató?

2014/10/09. - írta: szokimondoka

IMG_2711.jpg

Megjelentünk! A SzóKiMondóka bemutatkozott ország-világ előtt, a sajtó képviselői, gyerekek, anyukák és szakértők előtt. Hogy milyen volt a sajtótájékoztató?

Izgalmas. Nem mindennapi esemény ez számunkra, előző nap még késő estig készítettünk elő mindent.

Csodálatos. Nem csak azért,

  • mert mindenki eljött, aki ígérte és beletette azt, amiben igazán profi,
  • mert jól szólt a gitár, és szépen szólt az ének,
  • mert megértették a teremben ülők, hogy mi is az a SzóKiMondóka, és mire jó, 
  • mert finom volt a szendvics és szépek a színes lufik, :D
  • mert sikerült felvenni az eseményt,
  • mert az anyák is jól érezték magukat…  

- hanem mert őszinte, igaz kritikusaink, a gyermekek tátott szájjal hallgatták és énekelték a dalokat, mondták a szavakat és még a teremből kifelé menet is énekelték a Szókimondó Kadalt.

IMG_2741.jpgNekünk ez volt az igazi visszajelzés, a gyerekek tapsa, jókedve. 4 év fejlesztő munkájára mondták ezzel azt apró kritikusaink, hogy jó volt, jól csináltátok, nekünk tetszik!

A Szókimondókában részt vevő művészek is eljöttek, és kivették a részüket a mulatságból. Lackfi János felolvasott, a csomag részeként most megjelent meséjéből, amelynek címe: Milán és a sziázás - nagy sikert aratva. Előadásán kicsik és nagyok is remekül szórakoztak. Szalóki Ági és Szász Márk Boka pedig a közös dalolással, mondókázással mutatta be, hogyan kell “szókimondókázni”.

Pszichológus és óvodapedagógus szakértőink, akik innentől kezdve a www.szokimondoka.hu-n regisztrált szülők, nagyszülők, SzóKiMondóka felhasználók rendelkezésére állnak, szintén jelen voltak és segítettek, hogy szakmai szempontból is világosan tudjuk átadni miben is segít ez az újdonság a szülőknek, és óvodáknak a készségfejlesztés, beszédfejlődés, környezeti és zenei nevelés területén.

IMG_2797.jpgElmeséltük a jelenlévőknek a SzóKiMondóka rövid történetét. A start-up vállalkozásunk 2 és fél éve indult, akkor
Viola a fejlesztő, kitaláló, a SzóKiMondóka anyukája már másfél éve foglalkozott a forgatókönyvek megalkotásával. Az eddig eltelt idő alatt próbálkoztunk pályázatokkal, befektetők, szponzorok keresésével, partneri együttműködések kialakításával. Mindenkinek nagyon tetszett az ötlet, de végül mégiscsak saját pénzből, kis lépésekben indultunk el a megvalósítás útján - így jelent meg most a sorozat Bevezető fejezete az Óvoda.

Természetesen a SzóKiMondóka mellett a kutatási eredményeinkről is beszéltünk. Sokan, akik olvastok minket, segítettetek, részt vettetek ebben, ezért külön köszönet nektek. Ennek eredményeit a következő bejegyzésben ismertetjük majd.

A sikeres sajtótájékoztató és bemutatkozás után, most feladatunk, hogy minél több helyre jussunk el, és mihamarabb az újabb fejezeteket szeretnénk bemutatni nektek. Köszönjük az eddigi támogatást!

Ha tetszett ez a bejegyzés és érdekelnek ötleteink, híreink a készségfejlesztés, olvasás előkészítés, a magyar kultúra megőrzése,  a közös játék során témákban  ITT feliratkozhatsz a hírlevelünkre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szokimondoka.blog.hu/api/trackback/id/tr926773703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása