játékosan, könnyedén

Régi álmom teljesült... Elindult a Vevőszolgálat!

2014/11/12. - írta: szokimondoka

IMG_2832.jpgAzt szeretném, ha ez a szép magyar szó életre kelne általunk. Anyukaként magam is sokszor éreztem, hogy jó lenne valakinek feltenni kérdéseimet a gyerekekkel való foglalkozással kapcsolatban, vagy megosztani valakivel a kétségeimet. Például amikor kisfiam még három éves korára sem beszélt mondatokban és a mutogatás volt a fő kommunikációs eszköze. Vagy amikor a lányom kitalálta, mikor az angolt végre megtanulta, hogy akkor ő mostantól elfelejt magyarul. Sokszor van olyan egy szülő életében, amikor elbizonytalanodik, megosztaná kétségeit először egy másik szülővel, majd egy szakértővel.

Ezért tartottam kiemelkedő fontosságúnak a SzóKiMondóka létrehozásakor, hogy legyen egy hely, ahol a hozzám hasonló tanácstalan, kérdésekkel teli szülők hozzáértő segítséget kaphatnak. Ezért ajándékozunk minden szókimondókázó szülőnek, nagyszülőnek, óvodának csoportos és szakértői tanácsadást. Kérdéseiteket feltehetitek a szia@szokimondoka.hu emailcímen. A témák, amikben megpróbálunk nektek segíteni: a Szókimondondóka használata egészében és részleteiben, korai fejlesztés, készségfejlesztés, beszédfejlődés, a szülő szerepe mindebben és az óvoda lehetőségei. Ha mi nem tudunk kérdéseitekre válaszolni, akkor megkeressük azt a szakértőt, akinek a szakterülete az adott kérdéskör és tőlük szerezzük be a választ. Ez a szolgáltatás számotokra a regisztrációt követő teljes évben ingyenes.  Az e-mailes válaszadáson túl lehetőséget kínálunk a felhasználóknak rendszeres konferenciabeszélgetéseken részt venni, amelynek során nem csak tőlünk kaphattok válaszokat, hanem a közösség tagjai fogják elmondani az adott kérdéssel kapcsolatos tapasztalataikat, gondolataikat. Ezt már kipróbáltuk, a SzóKiMondóka tesztanyagának használata során és sok anyukának nagyon nagy segítség volt, a hasonló helyzetben lévő gyerekek helyzetével való megismerkedés, szüleik élménybeszámolója. Motivációt, ötleteket, és közösségi élményt merítettek ezekből a beszélgetésekből, ahol megoszthatták kétségeiket, elmondhatták élményeiket, tapasztalataikat egymásnak.


IMG_2797.jpgA Fórum is ezért jött létre, hogy a szülők, óvodák, iskolák megtalálják a választ kérdéseikre, ötleteket, tippeket kapjanak és adjanak egymásnak. A Fórum abban más, hogy ott maradandó nyomot hagyhattok, míg a
beszélgetéseken elhangzó dolgok köztünk maradnak, és ez a diszkréció az e-mailekre is igaz. A kérdésekből és válaszokból tervezünk persze Gyakran Ismételt Kérdések listáját a honlapon, de arra még várni kell. 


A kezdetektől fogva fontos volt számomra, hogy a SzóKiMondóka ne csak egy termék, egy játék legyen, hanem egy közösség, egy biztos pont a tanácstalan, vagy érdeklődő szülőknek.
 
A cél az, hogy  a hasonló módon gondolkodó szülőket, akiknek fontos gyermekük fejlesztése és azzal kapcsolatban keresnek információkat, egy közösségbe kovácsoljuk a honlapon keresztül, ahol egymás segítitek, támogatjátok, s a szükséges szakmai segítséget megtaláljátok. A SzóKiMondóka programcsomag, ezen felül már csak hab a tortán...   

Ha tetszett ez a bejegyzés és érdekelnek ötleteink, híreink a készségfejlesztés, olvasás előkészítés, a magyar kultúra megőrzése,  a közös játék során témákban  ITT feliratkozhatsz a hírlevelünkre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szokimondoka.blog.hu/api/trackback/id/tr666890799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása